Tuesday, March 8, 2016

INSTANT EZZY EXCLUSIVE


INSTANT EZZY EXCLUSIVE

E01 - SOFT PEACH
E02 - GREY
E03 - LIGHT PURPLE
E04 - COCO
E05 - MINT GREEN
E06 - ROYAL BLUE
E07 - SOFT PINK 

Instant Ezzy Exclusive
(Bawal Instant 2 muka)
Material : Chiffon Bubble
Size:
L-Large : 2.2m x 0.9
M-Medium 2m x 0.8


Maklumat Lanjut >> Instant Ezzy Exclusive









HIJAB AMMARA EXCLUSIVE

HIJAB LABUH, TERKINI & ESKLUSIF
.
Mencari hijab seperti ciri-ciri dibawah? :
✔ Labuh
✔ Ironless
✔ Instant hijab (sarung terus)
✔ Tak panas
✔ Tak Jarang
✔ Design Exclusive
✔ Design terbaru dipasaran
.
Bukan itu saja!. Kami tawarkan dengan pelbagai pilihan warna menarik serta berikan anda button comel secara PERCUMA! 

13 pilihan warna Hijab Ammara Exclusive :

HA01 - Coco
HA02 - Purple
HA03 - Meroon
HA04 - Lilac Purple
HA05 - Brown
HA06 - Dusty pink
HA07 - Royal blue
HA08 - Sky blue
HA09 - Dark grey
HA10 - Emerald
HA11 - Pink fuchia
HA12 - Mustad gold
HA13 - Black

Maklumat lanjut >> HIJAB AMMARA EXCLUSIVE








HIJAB BUTTON EXCLUSIVE VER 02

Hijab Button Exclusive
----------------------------
by Rizqi Ammara

✔ Iron less
✔ Mudah bentuk
✔ Pilihan bidang 50,55 & 60
✔ Instant Hijab
✔ Solat ready
✔ Material Chiffon Diamond

Bukan itu saja, kami turut menawarkan 16 pilihan warna yang menarik.

Hijab Button Exclusive :

HB 01 - Gold
HB 02 - Light Purple 
HB 03 - Green Grey
HB 04 - Brown
HB 05 - Pastel Peach
HB 06 - Dark Grey
HB 07 - Soft Purple
HB 08 - Apple Green
HB 09 - Sugar Pink
HB 10 - Mocha
HB 11 - Purple
HB 12 - Fuchsia Pink
HB 13 - Chocolate
HB 14 - Blue Mint
HB 15 - Yellow
HB 16 - Black

Nak special lagi??
kami berikan 3 button comel secara PERCUMA untuk dijadikan sebagai hiasan pada Hijab Button Exclusive anda!


MAKLUMAT LANJUT >> HIJAB BUTTON EXCLUSIVE VER 02

















SPRING COLLECTION 2016

video

Sunday, December 20, 2015

YEAR END SALE by Rizqi Ammara

👜👜
 YEAR END SALE BY RIZQI AMMARA 
👜👜
💌
 "Tudung Rizqi Ammara labuh and mudah dibentuk.. sangat puas hati"
~ Firda Aien

💌
 "Idah suka tudung-tudung Rizqi Ammara.. dah hampir kumpul semua colour yang ada. Colour ombre memang cun.. harga pun murah je. yang penting material best.. labuh dan menepati citarasa saya yang memang cerewet dengan material tudung ni.. jahitan pun kemas.. best sangat".~Idah Arba'i, N.Sembilan

🎀
 Alhamdulillah maklum balas dari pelanggan Rizqi Ammara yang berpuas hati dengan produk kami.. dan kali ni kami buka promosi dari 10hb hingga 31hb Disember 2015.. lama tu..khas untuk anda!

🎀
 Bukan satu design kami buka promosi.. tetapi hampir kesemua design siap PENGHANTARAN PERCUMA lagi!! 
😱😱
💘
 Boleh rujuk testimoni pelanggan kami : https://goo.gl/YU2Gix

✔ Hijab dengan material chiffon high quality, tidak jarang, iron-less, easy to wear, pattern pelbagai pilihan, warna-warna yang menarik
✔ Handsock "fenomena" yang menjadi pilihan ‪#‎rizqiammaralover‬ dengan material lycra dan panjang hingga melepasi siku. Terdapat pelbagai pilihan warna menarik serta boleh digayakan dengan pelbagai cara.
✔ Jubah lelaki dengan design terkini.







Hijab Button Plain Exclusive

HIJAB BUTTON PLAIN EXCLUSIVE

√ Bidang 60,55 dan 50
√ Terdapat 16 warna pilihan
√ Material chiffon diamond
√ Free Button


Click here for more detail >> RIZQI AMMARA SHAH ALAM